top of page
FORHÅNDSBESTILLINGER: 

Ønsker du kart over et område vi ennå ikke har? Vi får utrolig mange henvendelser om ønsker om andre områder. Utforming av nytt kart over nytt område involverer en relativt høy kostnad og risiko for oss. Derfor ønsker vi konkret interesse før vi går i gang med prosessen om nytt område. Er du med? 

Ekte Kart inviterer herved til å finne interessen for forhåndsbestillinger.

Her har vi listet opp kartområder vi tenker vi trolig kommer til å produsere ila 2022 / 2023. Men hvilket område går vi igang med først? Her blir det "førstemann til mølla". 

Altså; når vi når 40 interesserte for et område...(dvs når vi har 40 stk som har "betalt seg inn på listen" med kr 200,-) inviterer vi disse interesserte til å forhåndsbestille et kart til rabattert pris til kun kr 3500,-. Prisen inkluderer innramming. Evt porto kommer i tillegg.  Veiledende utsalgspris etter at vi er igang med produksjoner blir kr 4500,-.  

NB: Innbetaling av resterende (kr 3500,- minus kr 200,- = kr 3300,-) skjer først når vi vet at det aktuelle området blir produsert.

Ønsker du et annet område? Fortvil ikke. Send oss en epost til janicke@ektekart.no så legges det til i listen under her.

bottom of page